Dashi

Dite tejet e trazuar dhe delikate kjo e sotmja për te dashuruarit. Asgjë nuk ka për te ecur ashtu si e kishit menduar, prandaj bëni kujdes. Beqaret do bëjnë edhe sakrifica vetëm qe te mos mbeten vetëm gjate kësaj dite. Gjendja e financave mund te përmirësohet disi nëse arrini ta përfundoni projektin e nisur ne pune. Pranojeni ndihmën qe do iu japin disa kolege te vjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *