Akrepi

Përfitoni sa te mundni sot nga prania e partnerit tuaj dhe shprehini pa fund ndjenjat. Keni për ta pare qe gjerat do ecin edhe me mire. Beqaret do jene te turpshëm dhe ne me te shumtën e kohës do mbyllen ne vetvete. Ne këtë mënyrë do humbasin mundësi te shkëlqyera te cilat do mund t’iu ndryshonin jetën. Për buxhetin mos u shqetësoni aspak. Gjithçka do ece si duhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *